V piatok futbalová vábnička a grátis pohostenie

V piatok futbalová vábnička a grátis pohostenie

Ján SvrčekŠport8.3.2024

V sobotu (2. marca) vyvrcholila základná časť futbalovej Niké ligy. Na programe bol aj šláger kola Slovan Bratislava - Trnava (2:0), avšak ten zostal skôr v úzadí. Pozornosť bola v prvom rade upriamená na boj o prvú šestku. Ružomberok v poslednej chvíli, po úchvatnom jarnom šprinte, preskočil Banskú Bystricu a Trenčín, a tak pokračuje v nadstavbe o titul. Už v piatok (8. marca) pod Čebrať zavíta obhajca titulu Slovan Bratislava, ktorý so 16 - bodovým náskokom vedie ligový pelotón. Stretnutie sa začína o 17:30 hod.

Obrovský futbalový magnet (aj) pre fanúšika Ruže, bude spestrený tiež špeciálnymi ponukami. Každého diváka čaká zdarma pohostenie (Zipser párky od akciovej spoločnosti Tauris, ktorá je partnerom liptovského klubu, plus nápoj). Opäť je v pláne penaltový rozstrel cez prestávku, ale v novom, obmenenom formáte, za účasti piatich aktérov, kde ceny sú tiež od firmy Tauris.

V prípade, že si cestu na štadión nájde viac ako dve tisíc divákov, bude domácemu klubu odovzdaný dvetisíc eurový šek od spoločnosti Niké pre ružomberské mladé nádeje z Fondu pre budúcnosť športu. Generálny partner našej najvyššej futbalovej súťaži na piatok pripravuje aj vlastné zaujímavé aktivity – tipovačku na tribúnach, súťaž kameň-papier-nožnice o žreby a zlatú sedačku.

Foto: MFK Ružomberok

© 2024 Žijem v Ružomberku Ochrana súkromia