V sobotu Ruža nevycestuje pod Tatry

V sobotu Ruža nevycestuje pod Tatry

RedakciaŠport2.12.2022

Zajtra (3. decembra) mali ružomberské basketbalistky odohrať zápas 10. kola Niké extraligy žien v Poprade. Stretnutie sa ale v pôvodnom termíne neskutoční.

Náš súper kvôli maródke vo svojom družstve požiadal Hraciu komisiu SBA a odloženie zápasu. Nový dátum zatiaľ nie je známy. Radi by sme duel odohrali už v stredu 7. decembra,“ informoval nás výkonný riaditeľ MBK Ružomberok Radoslav Popelka.

Ružomberčanky naposledy nastúpili 19. novembra proti Piešťanom a potom nasledovala reprezentačná prestávka. Týmto sa družstvu zápasová výluka predĺžila, čo je dosť mrzuté. „O tom, že sa nehrá sme sa dozvedeli včera večer. Priznám sa, nemám rád takéto situácie, ale tiež k športu patria,“ povedal pre náš portál tréner podkošovej Ruže Juraj Suja, ktorý novej skutočnosti musel prispôsobiť tiež program družstva. „Dnes a zajtra trénujeme, v nedeľu dievčatá budú mať voľno a zase sa stretneme v pondelok," doplnil hlavný kouč MBK.

Do skončenia základnej časti zostáva ešte päť kôl, pričom štyri sú naplánované do konca kalendárneho rok a posledné na 7. januára 2023.

Včera došlo ešte k jednej zmene v programe ružomberského družstva. Najprv stretnutie 12. kola so Sláviou Banská Bystrica na jej palubovke bolo preložené zo 17. na 18. decembra a teraz o ďalší deň, na pondelok 19. decembra.

© 2024 Žijem v Ružomberku Ochrana súkromia