TAKMER DOKONALÉ TAJOMSTVÁ

TAKMER DOKONALÉ TAJOMSTVÁ

RedakciaKultúra17.6.2020

3 ženy, 4 muži, 7 mobilov a 1 „nevinná“ hra.

Režisér a scenárista bláznivých komédií zo série Fakjú pán profesor a ich tri hlavné tváre vrátane predstaviteľa samotného profesora sa znovu stretli pred kamerou a natočili spolu ďalšiu skvelú a megaúspešnú komédiu Takmer dokonalé tajomstvá.

Na spoločnej večeri sa zíde niekoľko párov a po pár pohároch sa rozhodnú, že svoje telefóny položia na stôl a všetky správy, odkazy aj telefonáty budú ten večer zdieľať. Správy sa prečítajú nahlas, hovory budú nahlas. Veď o nič nejde, bude zábava. Lenže práve naši múdri a mobilní kamaráti o nás vedia úplne všetko, poznajú naše tajnosti, druhé životy, drobné lži, milenky i milencov. Nevinná hra sa najskôr vyvíja ako veľká zábava, potom ale začnú chodiť správy, ktoré so svojimi partnermi či priateľmi radšej nezdieľate. Rozbehne sa séria šialených situácií a trapasov, z ktorých bude čoskoro všetkým pri stole nepríjemne horúco. Odídu domov partnerské dvojice v takom zložení, v akom prišli?

Upozornenie: Túto hru so svojimi priateľmi neskúšajte bez dozoru skúseného terapeuta.

Režisér a scenárista Bora Dagtekin pobavil komédiami Fakjú pán profesor stotisíce divákov a v Takmer dokonalých tajomstvách ukazuje nielen svoj talent na komediálne gagy a pointy, ale aj schopnosť vytvárať dynamické, britké dialógy. Hviezdy zo série Fakjú… Elyas M´Barek, Jella Haase a Karoline Herfurth zase dospeli z bláznivých, uletených postáv do náročnejších rolí s viacerými odtieňmi humoru. Spoločnosť im vo filme Takmer dokonalé tajomstvá bude robiť Florian David Fitz, ktorého môžu diváci poznať z úspešných komédií 100 vecí a Najkrajší deň.

Komédia Takmer dokonalé tajomstvá vznikla podľa talianskeho originálu Úplní cudzinci a pôvodný nápad osviežila vlastnou energiou.

Réžia: Bora Dagtekin
Hrajú: Elyas M´Barek, Florian David Fitz, Jella Haase, Karoline Herfurth, Frederick Lau, Jessica Schwarz, Wotan Wilke Möhring...

Komédia, 111 min, MP15+, DE, ČD, 2D projekcia, vstupné 5 eur

© 2024 Žijem v Ružomberku Ochrana súkromia