Aj L. Hadačovej sa stretnutie páčilo

Aj L. Hadačovej sa stretnutie páčilo

Ján SvrčekŠport17.12.2023

Máme za sebou posledný basketbalový duel v Koniarni v roku 2023. Ružomberské ženy, pred trojtýždňovou zápasovou pauzou, v 12. extraligovom kole vytiahli zdravý apetít, zdolali ŠBK Šamorín 82:30 a tým najlepším spôsobom sa (načas) rozlúčili so svojimi fanúšikmi i s neúnavným fanklubom.

"Myslím si, že to bol veľmi dobrý zápas. Zahrali si všetky dievčatá, čo považujem za najdôležitejšie a dali sme do toho energiu," povedala pre náš portál pivotka Ruže Lucia Hadačová. "Dúfam, že aj pre divákov išlo o pohľadné stretnutie. Pekne sme rok zakončili. Možno bodov z našej strany mohlo byť aj viac, ale nevadí, stretnutie splnilo svoj účel."

Aj keď išlo o vydarenú rozlúčku so starým rokom, bez vyložene hluchých fáz, skúsenej hráčky sme sa spýtali aj čo predsa mohlo byť lepšie. "Vždy sa nájdu nejaké negatíva. To si však povieme v šatni a vyriešime na tréningu. Keďže to bol záverečný zápas v roku, skôr by som hľadala plusy," znela odpoveď.

Od pondelka do stredy budú "žabky" ešte trénovať, no potom ich čaká šesť dní voľna. Najbližší duel je na programe 6. januára v Piešťanoch. "Určite takáto pauza príde každému vhod. Máme za sebou ťažké obdobie, s nabitým programom i s náročným cestovaním. ´Baby´, čo nie sú odtiaľto, budú mať možnosť dlhšie pobudnúť so svojimi rodinami. Nuž a verím, že všetci sa potom vrátime dobre naladení a spoločne vykročíme do ďalšej časti sezóny. Veď to najdôležitejšie v extralige je ešte len pred nami," pripojila Lucia Hadačová.

Foto: Rudolf Maškurica

© 2024 Žijem v Ružomberku Ochrana súkromia