Bolestivá správa

Bolestivá správa

RedakciaŠport19.12.2021

Včera ružomberské basketbalistky triumfovali v poslednom kole základnej časti Niké extraligy, keď svojho najväčšieho konkurenta v boji o titul Piešťanské Čajky zdolali 66:57. Žiaľ, radosť z mimoriadne cenného víťazstva bola zahalená aj smútkom.

V piatok večer, deň pred zápasom sa stala veľká tragédia. Na cestnej komunikácii vyhasol život manželky správcu ružomberskej Koniarne Jozefa Krnčana, Janky.

Toto víťazstvo chceme venovať nášmu kolegovi Jožkovi i celej jeho rodine. Je to prejav našej podpory. Náš klub stojí za vami. Viem, že veľmi ťažko sa hľadajú teraz slová útechy, ale všetkým pozostalým chceme vyjadriť úprimnú sústrasť,“ povedal pre náš portál výkonný riaditeľ MBK Ružomberok Radoslav Popelka.

Jozef Krnčan, ktorý vlani v máji sa stal zamestnancom podkošovej Ruže, nie je iba mužom, ktorý sa stará o tento basketbalový stánok, no takisto sa stal neoddeliteľnou súčasťou chodu klubu a predovšetkým A družstva žien. Tak ho vnímajú aj hráčky. Často je „dievča pre všetko“, no robí to s láskou a nadšením. Za krátky čas sa úplne zžil s klubom. Jeho dušu pohladia úspechy a zamrzia prehry. Žiaľ, teraz Jozef Krnčan prišiel o to najcennejšiu, o milovanú manželku.

© 2024 Žijem v Ružomberku Ochrana súkromia