Dva tréningy pod slnečnou oblohou

Dva tréningy pod slnečnou oblohou

Ján SvrčekŠport22.1.2024

Ružomberskí futbalisti momentálne nemrznú doma. Včera sa letecky presunuli do Turecka, kde pobudnú do nedele.

"Hlavne pre chlapcov to bola náročná cesta. Veď už o druhej v noci sme odchádzali autobusom do Viedne. Všetko, vrátane letu však prebehlo podľa pôvodného harmonogramu," informoval nás z tureckého Beleku tréner MFK Ružomberok Ondřej Smetana.

Včera sa hráči nedostali na trávnik, no dnes už absolvovali dve tréningové jednotky. "Privítalo nás daždivé počasie, preto nám zrušili ihrisko. No nič sa nedialo. Chalani po sobotňajšom zápase a následnej ceste mali toho dosť. Dáky veľký tréning by sa ani nedal zrealizovať. Vybehli sme si a trochu sa hráči aj ponaťahovali. Niektorí, kvôli únave išli pomerne zavčasu do postele," pokračoval tréner Liptákov. "Dnes tu pekne svietilo slniečko a boli ideálne podmienky na tréning. Dopoludnia sa išlo trochu viac do intenzity a poobede sme sa venovali nácvikovým činnostiam. Celkove máme vytvorené veľmi dobré podmienky, ihrisko je hneď pri hoteli. Sme spokojní."

Zajtra (23. januára) Ružomberčania odohrajú svoj prvý prípravný zápas počas tohto kempu proti účastníkovi najvyššej kosovskej súťaže FC Priština.

Foto: Matej Šavol

© 2024 Žijem v Ružomberku Ochrana súkromia