I. Krajčírik siaha po poľskom angažmáne

I. Krajčírik siaha po poľskom angažmáne

Ján SvrčekŠport17.1.2024

Dvadsaťtriročný gólman MFK Ružomberok Ivan Krajčírik, ktorý v našej elitnej súťaži odchytal 87 zápasov, má blízko k prestupu do klubu účastníka poľskej Ekstraklasy Widzewu Lodž. Už došlo k dohode zaintresovaných klubov. Včera (16. januára) sa Krajčírik, bývalý reprezentant do 21 rokov (7 štartov), rozlúčil so "starou" kabínou.

Meno tohto Liptáka sa už viackrát v minulosti skloňovalo s možným zahraničným angažmánom, no teraz je už transfer takmer realitou. Pred podpísaním zmluvy najprv Krajčírika v Lodži čakajú lekárske testy. Po ich zvládnutí, by už nič nemalo brániť nového kontraktu. Ten by mohol byť spečatený zajtra, alebo v piatok.

A čo sa týka kabíny Liptákov, zostanú v nej dvaja kvalitní brankári, ktorí už svoje umenie potvrdili v Niké lige Tomáš Frühwald a Dominiky Ťapaj a tiež ďalší talentovaný mladík Branislav Sokol.

Krajčírik, ktorý medzi žrďami začínal v Demänovej, pod Čebrať prišiel ako mládežník z Tatrana Liptovský Mikuláš. Na prvoligovom trávniku debutoval ako 17 - ročný v októbri 2017 proti Zlatým Moravciam. Na liptovskej adrese bol pri zisku strieborných medailí v sezóne 2021/2022.

Foto: MFK Ružomberok

© 2024 Žijem v Ružomberku Ochrana súkromia